Ontwikkel jezelf bij de Dansacademie Den Haag

Naast dansen en acteren, leer je bij de Dansacademie Den Haag ook jezelf te ontwikkelen. Het gaat namelijk niet alleen maar om de fysieke capaciteiten, maar ook om de mentale. Om succesvol te zijn heb je namelijk ook zelfvertrouwen nodig, en passie, en dedicatie. Je moet samen kunnen werken in een team, en je goed organiseren. Zonder deze vaardigheden is het moeilijk om ver te komen in de industrie.

professionele dansacademie in Den Haag

De Dansacademie Den Haag geeft je zelfvertrouwen

Zelfs de beste dansers zijn ergens begonnen. Leren dansen moet leuk zijn, maar het kan soms ook lastig zijn. De bewegingen onthouden en ze goed uitvoeren is een geweldige prestatie. En met elke geleerde nieuwe stap krijgen dansers meer zelfvertrouwen. Dit gevoel van trots, en een ja-ik-kan-het houding hebben grote voordelen voor vele andere aspecten van het leven. Als je goed kan dansen, wat kan je dan nog meer?
De Dansacademie Den Haag onderscheidt zich door de toewijding aan, en het geloof in, een professionele training met een persoonlijke inslag. Elke student is belangrijk. Alle studenten verdienen de beste technische danstraining, terwijl er ook op de individuele behoeften wordt gelet.

Dansen met passie

Als je ergens goed in wilt zijn, moet je er een passie voor hebben. Dansen is even emotioneel als technisch. Danser behalen het meeste lof wanneer je kan zien hoeveel de dansers houden van wat ze doen. De Dansacademie Den Haag verspreidt deze passie door middel van optredens, wedstrijden, publicaties, rondleidingen, en profesionele stages. De studenten verspreiden hun passie voor dans zowel in Nederland als op internationale podia.

Samen sta je sterker

Er is een reden waarom veel dansers vinden dat hun beste vrienden hun klasgenoten zijn. Als je zoveel tijd samen doorbrengt om aan een gemeenschappelijk doel te werken, creëer je vanzelf een emotionele band. Bovendien is een optreden zo sterk als de zwakste danser. Dit moedigt dansers aan om hun klasgenoten te helpen en samen te werken voor het beste resultaat. Leren omgaan met anderen, en het beste in mensen naar boven halen, is een unieke vaardigheid die zich heel nuttig is in veel aspecten van het leven.

Dansers geven niet op

Iets nieuws leren is niet altijd gemakkelijk. Dansen leert studenten dat als je iets wilt bereiken, dat je vooral moet volhouden. Of het nu gaat om het overwinnen van angsten, het beheersen van een vaardigheid, of het bereiken van een bepaald niveau. Veel studenten stellen hun eigen doelen als jonge dansers, waar ze dan vervolgens jaren aan werken. Doorzettingsvermogen maakt het verschil tussen falen en succes.

Volledige toewijding

Meedoen aan een dansles vergt een grote toewijding. Het is een activiteit die veel tijd in beslag neemt in het leven van een danser. Studenten aan de Dansacademie Den Haag leren prioriteiten stellen en hun agenda te organiseren. Want naast het dansen zijn er nog veel andere activiteiten en lessen. Denk aan bijvoorbeeld acteren, kunstgeschiedenis, acrobatiek, en innerlijke- en uiterlijke verzorging.