Cursus Engels, een taal die je goed wilt beheersen

Wie de basisschool en middelbare school heeft doorlopen is al vroeg in aanraking gekomen met de Engelse taal. Het is een universele taal waarmee je je in bijna elk land op de wereld verstaanbaar kan maken. Het is heel handig als je de Engelse taal in de fijnste details beheerst. Het is op zakelijk gebied prettig zaken doen met buitenlanders en je kan je makkelijk duidelijk maken op vakantie. De meeste Nederlanders kennen de basis van de Engelse taal, maar je kan net dat stapje extra doen met een Cursus Engels. Zo maak je indruk op je gesprekspartner of bijvoorbeeld in een brief waarmee je de relatie alleen maar bevordert.

Verschillende niveaus in de cursus Engels

Natuurlijk is het begrijpelijk dat niet iedereen op hetzelfde niveau van de Engelse taal zit. Een Cursus Engels bevat verschillende cursussen voor uiteenlopende niveaus. Zo zit er altijd een geschikte graad in die perfect past bij jouw huidige beheersing van de Engelse taal. Zowel op spraak als schrijf niveau. Hieronder vind je een aantal verschillende cursussen beschreven.

Elementary, de basis van de Cursus Engels voor beginners

Niet goed opgelet op de basisschool bij het vak Engels? Moeite om de Engelse taal in tv programma’s te verstaan? Op vakantie en je niet goed verstaanbaar maken bij je Engelse gasten? De elementary cursus is perfect geschikt voor de beginner en als cursist word je hierin goed begeleid. Met Engelse docenten die de Engelse taal als moedertaal hebben leer jij binnen no-time de basisbeginselen van de Engelse taal. Het geeft je zelfvertrouwen, durf en plezier om Engels in de praktijk te brengen. Ook is deze cursus geschikt voor diegene die een stapje verder zijn in het Engels, maar het geheugen willen opfrissen.

Intermediate, een stap verder in Cursus Engels

Leuk en aardig die beginselen van de Engelse taal, maar ik maak mij makkelijk verstaanbaar en volg de Engelse taal prima. In deze Cursus Engels wordt ook gekeken naar mensen die de volgende stap in de Engelse taal willen maken. De juiste kennis is opgedaan om de basisbeginselen van de taal te begrijpen, maar je wilt meer. De intermediate cursus laat je dieper ingaan op de materie. Je leert ingewikkeldere spelling en grammatica en word je vocabulaire uitgebreid. Daarnaast wordt er gericht op spreek, schrijf en luistervaardigheden. Aan het einde van de intermediate cursus ben jij een ster in de Engelse taal en maak je veel indruk op je Engelse, maar ook Nederlandse gesprekspartners.

Advanced, de ultieme Cursus Engels voor academisch niveau

Je denkt de Engelse taal door en door te kennen, maar dan kom je opeens Engelse teksten tegen die je totaal niet begrijpt. Waarschijnlijk zijn het teksten op academisch niveau. De Advanced Cursus Engels laat je juist voor deze zaken trainen. Deze cursus leert je om moeilijke wetenschappelijke en academische teksten te lezen en onder de knie te krijgen. Belangrijker, je leert het te begrijpen en interpreteren. Als bijvoorbeeld beginnend universitair student is dit de ultieme cursus om jouw twijfels over het begrijpen van dit soort teksten weg te nemen. Daarnaast geef je presentaties, debatteert en communiceer je de Engelse taal via rollenspelen. Een taaie cursus, maar na het afsluiten van dit leerprogramma meester jij de taal tot in perfectie. Een droom voor velen.

cursus Engels doen

Business Engels, de meest geschikte cursus Engels om zaken mee te doen

Je bent een zakenman of vrouw en je ondervindt problemen met het communiceren met jouw buitenlandse klant? Je praat langs elkaar heen en de deals lopen vertraging op. Er gaat iets mis bij de communicatie. Het uitdrukken van wat jij wilt zeggen komt niet goed over. De Business Engels cursus laat je in staat stellen om jouw zaken goed duidelijk te maken. Uiteindelijk is communicatie en elkaar begrijpen een van de belangrijkste aspecten als het op zaken doen aankomt. Deze Cursus Engels bereid je voor op verschillende situaties. Je leert handige technieken om punten duidelijk te maken en breid je je vocabulaire uit met zakelijke aspecten van de Engelse taal. Per slot van rekening gaat het om succesvol zaken doen en de deal te sluiten. Engelse taal beheersen op zakelijk gebied is daarin onmisbaar.

Meld je vandaag nog aan voor Cursus Engels

Zoals je hebt gemerkt is de Engelse taal essentieel in het dagelijks leven. Er zijn veel tv programma’s in het Engels, je krijgt er meestal in het buitenland mee te maken en op school of werk zal je ook in aanraking komen met Engels. Engels is een taal die hier in Nederland door bijna iedereen wordt gesproken. Maar voor velen geldt dat ze de basis onder de knie hebben. Wil jij je verder door ontwikkelen, indruk maken en net die ene stap voor zijn? Met een Cursus Engels maak je het eenvoudig gezegd heel simpel waar.